Aplikacja vavada czy zużywa dużo baterii
Aplikacja vavada czy zużywa dużo baterii
Hej, zastanawiam się nad instalacją aplikacja vavada na swoim telefonie, ale mam obawy związane z zużyciem baterii i danymi mobilnymi. Ostatnio zainstalowałem aplikację innego kasyna i po godzinie gry telefon był gorący i stracił 20% baterii, co mnie mocno zniechęciło. Czy w Vavadzie jest podobnie, czy może aplikacja jest lepiej zoptymalizowana? Gram głównie w podróży, więc zależy mi na tym, żeby telefon wytrzymał jak najdłużej. Czy ktoś z Was testował, jak aplikacja wpływa na wydajność urządzenia i czy można coś zrobić, żeby ograniczyć zużycie energii? Będę wdzięczny za praktyczne uwagi.
Re: Aplikacja vavada czy zużywa dużo baterii
Rozumiem Twoje obawy, bo niestety wiele aplikacji hazardowych jest źle zoptymalizowanych, ale w przypadku aplikacja vavada muszę przyznać, że zużycie baterii jest na akceptowalnym poziomie, oczywiście jeśli nie grasz w trybie ciągłym przez kilka godzin. Podczas standardowej sesji trwającej około godziny spadek baterii wynosił u mnie około 10-12%, co jest porównywalne do przeglądania social mediów, więc nie ma tragedii. Co do danych mobilnych, to aplikacja pobiera ich nieco mniej niż wersja przeglądarkowa, ponieważ nie ładuje całego interfejsu za każdym razem od nowa, co jest dużym plusem dla osób z limitowanym pakietem. Jeśli chcesz dodatkowo oszczędzać baterię, możesz zmniejszyć jasność ekranu i wyłączyć animacje w ustawieniach systemowych, a także zamknąć inne działające aplikacje w tle. Na pewno nie zauważyłem, żeby telefon się przegrzewał, nawet przy dłuższej grze, więc pod tym względem jest lepiej niż u konkurencji. Jeśli chcesz poznać więcej szczegółów technicznych i opinii użytkowników na temat wydajności, to zajrzyj tutaj aplikacja vavada. Moja rada to przetestować aplikację przez kilka sesji i samemu ocenić, czy odpowiada Twoim potrzebom.